Energieleveranciers Gassel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gassel vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt meteen de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek unieke kortingsacties die je niet via de website van bijvoorbeeld Energieflex of Qwint kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en prettig. Op de site vind je nuttige informatie en tips t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Gassel

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Gassel? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: energieconsumptie en locatie. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Check maar eens jullie energie jaarrekening: netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien bieden de meeste bedrijven een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €85 t/m €270. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Oudeschans.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gassel juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Daarop tref jij een opsomming met de beste energiebedrijven. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna vind jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 675 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.925 m³

Alle organisaties

Alle bekende partijen vergelijken. Van Essent tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €225 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Gassel

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij energieleverancieractie.nl kun jij vlug energieprijzen Gassel vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in, en selecteer rap de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere aanbieder? Dit vind je in de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en check rap de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Zwartsluis afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Gassel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Gassel juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Gassel? Op deze website vind je een ranglijst van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie + ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl met een verbruik van 2000 kWh tot 3100 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: controleer uiteraard de condities van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Gassel. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen organisatie. In deze mail of brief bekijk je de kosten en voorwaarden (zoals vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Het actuele gas en stroom pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je van woning wisselen? Dan moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige maatschappij. Meestal doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige maatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Gassel. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Voorts krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “Vrijopnaam vergelijken“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven halen deze zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Grave.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een AWB, Intergas, Atag, Nefit of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij de energievraag kunt minderen kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Gassel

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Gassel en bespaar op gas en licht!