Energieleveranciers Zwartsluis Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zwartsluis vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle aantrekkelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijv. Energieflex en UnitedConsumers kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en kost slechts een paar minuten. Hier lees je functionele informatie en handreikingen ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Zwartsluis

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Zwartsluis? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met aspecten als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Bovendien moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Tevens schenken veel organisaties een gulle welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €100 tot €260. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Hulten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aardig flinke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zwartsluis mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Daarop vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energiemaatschappijen. Jij kiest vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo gedaan. Advies nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.925 kWh 675 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Engie tot en met UnitedConsumers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €505 per jaar.

Makkelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Zwartsluis

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels onze zoekmachine kunnen jullie probleemloos energieprijzen Zwartsluis vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook gas/licht inschatting in en vind eenvoudig het goedkoopste contract. Meer info over een zeker pakket? Bekijk dan website van de aanbieder. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal eenvoudig de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Scharmer afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Zwartsluis?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Overijssel)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Zwartsluis mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Zwartsluis? Hier vind jij een opsomming met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, Essent, Eneco, NLE en natuurlijk Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio gerekend met een verbruik van 2450 kWh tot 4150 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: check uiteraard de voorwaarden van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Zwartsluis. Als je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de gekozen maatschappij. Hierin bekijk jij de overeengekomen kosten en voorwaarden (bijvoorbeeld netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jouw actuele energiepakket wordt stopgezet. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf normaliter de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande leverancier. In de meeste gevallen doe je dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energiemaatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Zwartsluis. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarnaast krijgen jullie de eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “actie NLE“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zon en wind (energie). Veel van de maatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers bestellen zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Zwartewaterland.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Remeha, Nefit, Intergas, Vaillant of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers biedt groene stroom via wind. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Overijssel.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je het verbruik van energie weet te beperken levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Zwartsluis

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Zwartsluis en bezuinig op gas en licht!