Energieleveranciers Hulten Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hulten vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle speciale aanbiedingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld Essent of Innova Energie ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en snel. Hieronder doorzoek jij nuttige details en tips ten behoeve van het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hulten

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Hulten? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van aspecten als: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden sommige organisaties een hoge welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €160 t/m €205. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Spijkenisse.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met nogal een moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hulten juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend check je een lijst met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Advies nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op deze pagina vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 3.025 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van DELTA tot Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €355 per jaar.

Probleemloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Hulten

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze tool kun jij eenvoudig energieprijzen Hulten vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en kies à la minute de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Klik dan op website van de aanbieder. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en check rap de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Brummen afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Hulten?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Hulten juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Hulten? Op deze website bekijk je een ranglijst van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Vattenfall en natuurlijk Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Oxxio uitgaande van een verbruik van 2100 kWh – 4050 kWh stroom en 700 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: bekijk zeker even de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Hulten. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energieaanbieder. In deze mail of brief vind jij de kosten en bijkomende kosten (onder andere vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jullie actuele contract zal worden beëindigd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige maatschappij. In de regel doe je dit vlak voor de datum van overstap, maar het kan ook best 15 dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande energiemaatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Hulten. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Bovendien krijg jij een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “overstappen naar MAIN Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn windenergie en zonne-energie. Veel energiemaatschappijen doen hier aan mee. De bedrijven halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Gilze en Rijen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Remeha, Nefit, AWB, Vaillant of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je het verbruik van energie kunt terugdringen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Hulten

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Hulten en bespaar op gas en licht!