Energieleveranciers Spijkenisse Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Spijkenisse vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel exclusieve welkomstacties die je niet via de website van bijv. Greenchoice of Qwint kan afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op deze pagina bekijk je bruikbare informatie en tips bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Spijkenisse

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Spijkenisse? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Verder geven flink wat bedrijven een vorstelijke welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €115 tot €290. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Den Oever.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Spijkenisse mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Dan check je een overzicht met de beste energiecontracten. Je vindt zo handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het invullen van jouw verbruik? Hier tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 675 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 1.900 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot en met Powerpeers.

Altijd de laagste prijs

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €395 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Spijkenisse

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van onze zoekmachine kun jij snel energieprijzen Spijkenisse vergelijken. Geef je woongegevens plusverbruik in, en selecteer snel de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en signaleer rap de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Ook interessant: goedkoopste energie in Marrum afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Spijkenisse?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Spijkenisse mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Spijkenisse? Op energieleverancieractie.nl vind je een aantal van meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Essent, Pure Energie maar ook Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1800 kWh t/m 2600 kWh stroom en 750 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: doorzoek uiteraard de voorwaarden van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Spijkenisse. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. Hierin bekijk jij de overeengekomen kosten en condities (denk hierbij aan leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie lopende energiepakket zal worden opgezegd. In de meeste gevallen draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Dikwijls gebeurt dit iets voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Spijkenisse. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Bovendien ontvangen jullie een eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “overstapbonus Greenchoice“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De leveranciers halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Spijkenisse.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Vaillant, Remeha, Intergas, Nefit of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Spijkenisse

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Spijkenisse en betaal minder voor gas en licht!