Energieleveranciers Marrum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Marrum vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle aantrekkelijke aanbiedingen die je niet via de website van bedrijven als Allure Energie en Innova Energie kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl vind jij toepasbare informatie en hulp voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Marrum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Marrum? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woning. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien bieden veel aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €140 tot €240. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Wehe-den Hoorn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over nogal een moeilijke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Marrum mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Hierna check je een overzicht met de beste energiebedrijven. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Problemen bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hieronder check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 675 m³
2 personen 2.150 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle gangbare providers vergelijken. Van Engie tot aan Vrijopnaam.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €485 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Marrum

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze zoekmachine kunnen jullie ogenblikkelijk energieprijzen Marrum vergelijken. Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in, en bekijk rap de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere leverancier? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en bekijk direct de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Firdgum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Marrum?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Marrum mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Marrum? Op deze website check je een aantal van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Essent maar ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Qurrent gerekend met een verbruik van 1500 kWh t/m 4150 kWh stroom en 800 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over je energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: doorzoek ten alle tijde de voorschriften van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Marrum. Wanneer het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande maatschappij. In deze mail of brief tref je de kosten en kleine lettertjes (zoals energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Jullie lopende pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande aanbieder. Doorgaans moet dit vlak voor de overstapdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de overstapdatum. De toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar jouw oude energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Marrum. Hiervoor krijg je een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bijstellen. Bovendien incasseer jij een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “vergelijk Eneco“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De maatschappijen reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op het dak of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Ferwerderadiel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs als je ze legt naast een Nefit, Intergas, Vaillant, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik vermindert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Marrum

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Marrum en bezuinig op gas en licht!