Energieleveranciers Wehe-den Hoorn Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wehe-den Hoorn vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel tijdelijke acties die je niet via de website van bijvoorbeeld Essent of Qurrent kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en kost slechts een paar minuten. Hieronder bekijk je nuttige feiten en hulp ten behoeve van het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Wehe-den Hoorn

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Wehe-den Hoorn? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: energieverbruik en postcode. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens verstrekken veel aanbieders een gulle welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €90 tot €245. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Gulpen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met best een ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wehe-den Hoorn april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Daarop doorzoek je een resultatenpagina met relevante energiecontracten. Je vindt zo handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Problemen bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Budget Energie tot en met Leon Zeewolde.

Flink besparen op jouw energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €455 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wehe-den Hoorn

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. energieleverancieractie.nl kun je meteen energieprijzen Wehe-den Hoorn vergelijken. Voer je adres en ook stoom/gas verbruik in en vind eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zekere leverancier? Bekijk dan de merkpagina. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en vergelijk snel de beste of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Ottoland afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Wehe-den Hoorn?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Wehe-den Hoorn april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Wehe-den Hoorn? Hieronder bekijk je een aantal van gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Eneco maar uiteraard ook Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Qurrent op basis van een verbruik van 1950 kWh t/m 2850 kWh stroom en 1200 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw huidige energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: doorzoek ten alle tijde de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Wehe-den Hoorn. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe aanbieder. Hierin vind jij de geldige tarieven en extra regels (denk aan vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Dat werkende pakket zal worden beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande aanbieder. Normaliter gebeurt dit iets voor het moment van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de overstap. Jouw toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Wehe-den Hoorn. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verlagen. Bovendien incasseer je de eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “gas licht Budget Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zon en wind (energie). Bijna alle energiemaatschappijen doen hier aan mee. De organisaties importeren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente De Marne.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een AWB, Nefit, Remeha, Intergas of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie vermindert kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Wehe-den Hoorn

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Wehe-den Hoorn en bezuinig op gas en licht!