Energieleveranciers Gulpen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gulpen vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel speciale kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Greenchoice en MAIN Energie kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl vind je functionele gegevens en hulp ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Gulpen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Gulpen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van aspecten als: verbruik (kWh en m3) en woning. Ook moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien hanteren veel leveranciers een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €175 – €290. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Ressen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aanzienlijk moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gulpen juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Nadien vind je een opsomming met de beste energiecontracten. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten geregeld. Advies nodig bij het schatten van je gas & licht gebruik? Hierna tref jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.875 kWh 725 m³
2 personen 2.375 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.025 m³

Alle leveranciers

Alle populaire providers vergelijken. Van Fenor tot aan UnitedConsumers.

Altijd de laagste prijs

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €255 per jaar.

Makkelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Gulpen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze zoekmachine kun je moeiteloos energieprijzen Gulpen vergelijken. Vul postcode + huisnummer + verbruiksgegevens in, en vind rap de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere aanbieder? Selecteer dan de merkpagina. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en check direct de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Anna Paulowna afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Gulpen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Gulpen juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Gulpen? Onder dit stukje lees je een ranglijst van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Eneco maar uiteraard ook ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Qurrent gerekend met een verbruik van 2000 kWh t/m 4450 kWh stroom en 700 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: check wel de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Gulpen. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe energieaanbieder. Daarin tref jij de prijzen en regelgeving (zoals netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je huidige pakket wordt beëindigd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe energiemaatschappij. Meestal dien je dit te doen een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de overstapdatum. De nieuwe leverancier zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Gulpen. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verhogen. Ook ontvang je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “Anode Energie kosten“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zon en wind (energie). De meeste energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Gulpen-Wittem.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met AWB, Nefit, Intergas, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je het verbruik van energie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Gulpen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk aanbieders van energie in Gulpen en bespaar op gas en licht!