Energieleveranciers Den Oever Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Den Oever vergelijken doe je razendsnel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek tijdelijke welkomstkortingen die je niet via de website van aanbieders zoals Energiedirect.nl of Qwint kan scoren. Overstappen van energie gaat simpel en prettig. Op deze website bekijk je nuttige gegevens en handreikingen ten behoeve van het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Den Oever

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Den Oever? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en adres. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energiekosten. Deze bepalen slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden veel aanbieders een vorstelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €140 t/m €250. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Nieuw-Lekkerland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over nogal een moeilijke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Den Oever mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en een schatting van je energieverbruik in. Hierna doorzoek je een lijst met de beste energieleveranciers. Je treft binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten geregeld. Tips gebruiken bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoon 1.875 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Engie tot en met Qurrent.

Het goedkoopste contract

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €465 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Den Oever

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van onze speciale vergelijker kan jij direct energieprijzen Den Oever vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en gas/licht inschatting in en selecteer ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Bekijk dan de merkpagina. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en vergelijk à la minute de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Wehe-den Hoorn afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Den Oever?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Den Oever mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Den Oever? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een ranglijst van meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, NLE, Vattenfall, Eneco maar ook Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Qurrent op basis van een verbruik van 1500 kWh tot 4100 kWh stroom plus 1300 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: controleer uiteraard de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Den Oever. Als je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe maatschappij. In deze mail of brief tref jij de overeengekomen kosten en extra regels (denk aan opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Het actuele contract zal worden beëindigd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige leverancier. Meestal dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieleverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Den Oever. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Bovendien incasseer je een eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “Fenor actietarief“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De organisaties bestellen zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Hollands Kroon.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Vaillant, Remeha, Intergas, AWB of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie weet te verkleinen heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Den Oever

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Den Oever en bezuinig op gas en licht!