Energieleveranciers Nieuw-Lekkerland Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuw-Lekkerland vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle exclusieve kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Huismerk Energie of UnitedConsumers kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl lees je toepasbare gegevens en tips bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuw-Lekkerland

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Nieuw-Lekkerland? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door factoren als: stroom- en gasverbruik en woning. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energiekosten. Deze bepalen maar in kleine mate de energienota. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt vastrecht, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Tevens geven veel leveranciers een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €125 t/m €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Woltersum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een aardig moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuw-Lekkerland juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Nadien volgt een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is kinderspel, het is snel gedaan. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op de site vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 1.875 kWh 625 m³
2 personen 2.175 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.075 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle grote organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot aan Vattenfall.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €225 per jaar.

Makkelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nieuw-Lekkerland

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze speciale vergelijker kun jij direct energieprijzen Nieuw-Lekkerland vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook verbruiksgegevens in, en kies meteen het goedkoopste contract. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal meteen de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Gulpen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nieuw-Lekkerland?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Nieuw-Lekkerland juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Nieuw-Lekkerland? Op deze website vind jij een ranglijst van gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice en ook Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio berekend met een consumptie van 2100 kWh tot 2950 kWh stroom plus 1400 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij in control waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: controleer wel de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Nieuw-Lekkerland. Zodra het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende aanbieder. Aan de hand daarvan tref je alle tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Dat werkende energiepakket zal worden opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige aanbieder. Normaliter gebeurt dit iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstap. Jouw “nieuwe” maatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Nieuw-Lekkerland. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Daarbij krijg je te maken met een eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “energie-aanbieder Eneco“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De aanbieders halen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Molenwaard.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met AWB, Intergas, Atag, Vaillant of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als jij de energievraag minimaliseert kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Nieuw-Lekkerland

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Nieuw-Lekkerland en betaal minder voor gas en licht!