Energieleveranciers Brummen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Brummen vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Eneco of Vandebron kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en prettig. Hieronder bekijk je praktische toelichtingen en handreikingen ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Brummen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Brummen? Het is onmogelijk één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieverbruik en locatie. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast verstrekken veel maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €175 tot +/- €290. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Marrum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft nogal een moeilijke rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Brummen februari 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Daarop doorzoek je een resultatenpagina met de beste energiebedrijven. Je treft eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo doorgevoerd. Problemen bij het invoeren van gas en stroom verbruik? Hier detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 650 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Allure Energie tot Qwint.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €475 per jaar.

Een snelle overstap

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Brummen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door onze zoekmachine kan je direct energieprijzen Brummen vergelijken. Vul jouw locatie en stoom/gas verbruik in en bekijk direct de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaalde aanbieder? Dit vind je in site van de leverancier. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en vind meteen de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Velp afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Brummen?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Brummen februari 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Brummen? Op de site bekijk je een tabel met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall en natuurlijk ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2200 kWh t/m 2550 kWh stroom en 1350 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of voel je je niet meer thuis bij jouw maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: achterhaal altijd de condities van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Brummen. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieaanbieder. Aan de hand daarvan vind jij de prijzen en extra regels (onder andere vastrecht, opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Nadat het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jouw actuele energiepakket wordt beëindigd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energieaanbieder. Normaliter wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de overstapdatum. De nieuwe energieleverancier stuurt de standen door naar jouw oude energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Brummen. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Ook incasseer je een overzicht + eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “Fenor korting“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Denk aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante opties zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties halen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Brummen.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Atag, Remeha, Vaillant, Intergas of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je het verbruik van energie weet te verkleinen kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Brummen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Brummen en bespaar op gas en licht!