Energieleveranciers Renswoude Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Renswoude vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle unieke welkomstacties die je niet via de website van aanbieders zoals Energieflex of UnitedConsumers kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina lees je bruikbare aanwijzingen en hulp ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Renswoude

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Renswoude? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en postcode. Eveneens moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden flink wat maatschappijen een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €160 tot +/- €195. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Beugen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om een behoorlijk complexe rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Renswoude april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien check je een opsomming met beschikbare energiecontracten. Je treft moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is zo geregeld. Hulp nodig bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op deze website bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 675 m³
2 personen 2.275 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Anode Energie tot Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €405 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Renswoude

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij energieleverancieractie.nl kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Renswoude vergelijken. Voer je adres plusverbruiksgegevens in, en zoek vlug het goedkoopste contract. Meer weten over een zekere aanbieder? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en bekijk onmiddellijk de beste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Kloosterburen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Renswoude?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Utrecht)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Renswoude april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Renswoude? Onder dit stukje bekijk je een ranglijst van meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Vattenfall, Essent, Eneco en ook Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2000 kWh t/m 3600 kWh stroom plus 800 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: check uiteraard de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Renswoude. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe leverancier. Hierin tref je de geldige tarieven en extra regels (denk aan netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Dat vorige pakket zal worden beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd iets voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de overstap. Jouw toekomstige energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Renswoude. Het is nog even wachten op een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Bovendien ontvang jij een eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “stroom van Westland Infra“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven kopen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Renswoude.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Remeha, Nefit, AWB, Vaillant of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Utrecht.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Renswoude

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Renswoude en betaal minder voor gas en licht!