Energieleveranciers Kloosterburen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kloosterburen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke welkomstkortingen die je niet via de website van aanbieders zoals Greenchoice en HVC kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en rap. Op deze pagina bekijk je functionele toelichtingen en handreikingen voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Kloosterburen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Kloosterburen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van factoren als: verbruik (kWh en m3) en locatie. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Daarnaast hanteren flink wat bedrijven een royale welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €100 tot +/- €235. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Tersoal.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aardig moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kloosterburen mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Nadien volgt een resultatenpagina met de beste energiecontracten. Je selecteert meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gepiept. Hulp nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.875 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.175 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.500 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot UnitedConsumers.

Besparen op de energienota

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Probleemloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Kloosterburen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door de vergelijker kan men moeiteloos energieprijzen Kloosterburen vergelijken. Geef je woongegevens plusgas/licht inschatting in en zoek eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Dit vind je in site van de leverancier. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan aan de rechterkant en bekijk à la minute de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in De Westereen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Kloosterburen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Kloosterburen mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Kloosterburen? Nu vind jij een lijstje met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Essent, Pure Energie, Greenchoice, NLE maar ook Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Budget Energie op basis van een verbruik van 2350 kWh t/m 2550 kWh stroom plus 750 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: controleer ten alle tijde de voorwaarden van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Kloosterburen. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. Aan de hand daarvan vind jij de kosten en condities (denk hierbij aan regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Het vorige contract wordt stopgezet. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: ga je verhuizen? Dan moet je zelf meestal het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige energieleverancier. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieleverancier speelt de standen door aan jouw “oude” energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Kloosterburen. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Tevens ontvangen jullie een eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “prijzen vergelijken van Vandebron“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn wind en zon (stroom). De meeste leveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente De Marne.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Atag, Remeha, Vaillant, AWB of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij de energievraag vermindert zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Kloosterburen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Kloosterburen en bespaar op gas en licht!