Energieleveranciers Tersoal Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tersoal vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als De Vastelastenbond en Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt gebruiken. Overstappen gaat moeiteloos en is zo gepiept. Op deze website vind jij toepasbare aanwijzingen en tips ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Tersoal

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Tersoal? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met aspecten als: energieverbruik en woning. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Tevens bieden veel bedrijven een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €140 t/m €290. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Eelde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een behoorlijk flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tersoal juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend volgt een resultatenpagina met beschikbare energiecontracten. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Problemen bij het invullen van jouw verbruik? Hier tref jij het stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 1.825 kWh 675 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.150 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle grote organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot aan Vrijopnaam.

Altijd de laagste prijs

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €465 per jaar.

Een snelle overstap

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Tersoal

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Via onze tool kan je rap energieprijzen Tersoal vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruik in, en vind probleemloos de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zekere leverancier? Bekijk dan site van de leverancier. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en vind vlug de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Nederhorst den Berg afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Tersoal?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Tersoal juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Tersoal? Op deze pagina doorzoek jij een aantal van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent, Eneco en natuurlijk Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1750 kWh t/m 3350 kWh stroom plus 850 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: controleer wel de voorschriften van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Tersoal. Zodra je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de gekozen energiemaatschappij. Daarin vind je alle tarieven en regelgeving (onder andere vastrecht, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat huidige energiepakket wordt opgezegd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige leverancier. In de regel gebeurt dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de gekozen overstapdatum. De nieuwe leverancier speelt de standen door aan je voormalige aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Is alles gelukt? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Tersoal. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon verlagen. Tevens ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “contract afsluiten bij Powerpeers“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De leveranciers kopen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Nefit, Intergas, Vaillant, AWB of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw energieconsumptie weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Tersoal

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Tersoal en bespaar op gas en licht!