Energieleveranciers Eelde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eelde vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek aantrekkelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij onder andere Allure Energie of NLE kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Hier vind je toepasbare informatie en handreikingen ter ondersteuning bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Eelde

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Eelde? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woning. Verder moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast bieden de meeste organisaties een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €185 tot €200. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Nutter.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een aanzienlijk flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eelde mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Daarna vind je een overzicht met de beste energiecontracten. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time gedaan. Moeite bij het schatten van jullie energieverbruik? Op energieleverancieractie.nl detecteer je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 625 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Greenchoice tot Leon Zeewolde.

Vind het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €275 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Eelde

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van energieleverancieractie.nl kun je snel energieprijzen Eelde vergelijken. Vul postcode + huisnummer + gas/licht inschatting in en kies eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zekere leverancier? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en check ogenblikkelijk de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Wintelre afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Eelde?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Eelde mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Eelde? Op deze pagina check je een aantal van veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Greenchoice, Pure Energie, NLE maar ook Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1900 kWh t/m 3050 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: check wel de opgestelde regels van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Eelde. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energiemaatschappij. In deze mail of brief zie jij alle tarieven en voorwaarden (denk aan regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jouw actuele energiepakket zal worden opgezegd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige leverancier. Normaliter moet dit zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Eelde. Je ontvangt hiervan een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Ook krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “Oxxio stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. De meeste aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De aanbieders reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Tynaarlo.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Nefit, Intergas, Atag, Remeha of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij de energievraag vermindert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Eelde

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk aanbieders van energie in Eelde en bespaar op gas en licht!