Energieleveranciers Wintelre Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wintelre vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel exclusieve aanbiedingen die je niet via de website van bijv. Greenchoice en Leon Zeewolde kunt vinden. Overstappen gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op de site vind je handige details en adviezen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wintelre

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Wintelre? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en woonplaats. Ook moet je meer mee laten wegen dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien bieden veel bedrijven een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €95 – €260. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Heikant.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aardig moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wintelre juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan doorzoek je een resultatenpagina met de meest voordelige energie aanbieders. Je treft binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo gedaan. Tips gebruiken bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op de site tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 675 m³
2 personen 2.450 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.700 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle populaire providers vergelijken. Van Clean Energy tot Vrijopnaam.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €465 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Wintelre

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! D.m.v. onze tool kun je onmiddellijk energieprijzen Wintelre vergelijken. Voer je adres + verbruiksgegevens in, en selecteer ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en vind rap de beste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Purmerland afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Wintelre?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Wintelre juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Wintelre? Op energieleverancieractie.nl vind je een lijstje met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, NLE, Essent, Eneco maar ook Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio berekend met een consumptie van 1600 kWh tot 4350 kWh stroom en 750 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: bekijk uiteraard de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Wintelre. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe energieleverancier. Aan de hand daarvan bekijk je afgesproken prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Jouw huidige gas & licht pakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: ga je verhuizen? Dan moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energiemaatschappij. Doorgaans moet dit zo’n week voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstap. Jouw toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar je voormalige leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Wintelre. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bijstellen. Daarnaast ontvang jij de eindafrekening van de eerdere leverancier. Bekijk ook “opzeggen Fenor“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zon en wind (energie). Een groot aantal aanbieders van energie doen hier aan mee. De bedrijven halen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Eersel.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Intergas, Nefit, Remeha, AWB of Vaillant ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij de energievraag weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Wintelre

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Wintelre en bezuinig op gas en licht!