Energieleveranciers Beugen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Beugen vergelijken gaat eenvoudig middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel exclusieve kortingsacties die jij via de sites van bijv. De Vastelastenbond en HVC kan afsluiten. Overstappen gaat simpel en rap. Op deze website doorzoek jij handige gegevens en tips bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Beugen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Beugen? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en woning. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien gunnen enkele maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €115 tot €215. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Lichtenvoorde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een behoorlijk flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Beugen juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Aansluitend check je een overzicht met relevante energiemaatschappijen. Je treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het doorgeven van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 600 m³
2 personen 2.100 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 3.075 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle grote organisaties vergelijken. Van E.ON tot aan NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €405 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Beugen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij energieleverancieractie.nl kun jij snel energieprijzen Beugen vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruik in, en vind moeiteloos de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Tersoal afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Beugen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Beugen juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Beugen? Op deze pagina doorzoek jij een lijstje met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Essent, NLE, Greenchoice, Pure Energie en ook ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio met een verbruik van 1500 kWh t/m 4150 kWh stroom en 1300 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw huidige energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Tip: achterhaal wel de voorschriften van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Beugen. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande energieaanbieder. Daarin tref jij alle tarieven en extra regels (denk aan opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Jullie werkende gas en stroom pakket wordt beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige leverancier. Normaal gesproken doe je dit vlak voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige aanbieder speelt de standen door aan de eerdere aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Beugen. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verlagen. Voorts ontvang jij een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “Enduris 3 jaar contract“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op het dak of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Boxmeer.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een Remeha, Vaillant, Nefit, AWB of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder doet hier aan mee. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw eigen verbruik vermindert levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Beugen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Beugen en bespaar op gas en licht!