Energieleveranciers Veldhoven Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Veldhoven vergelijken is een eitje via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel exclusieve welkomstacties die men standaard niet bij bijv. Anode Energie of Qurrent kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en rap. Op deze pagina doorzoek jij praktische informatie en support dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Veldhoven

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Veldhoven? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gasverbruik en adres. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien schenken veel maatschappijen een hoge welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €140 tot +/- €270. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Finsterwolde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een aardig moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Veldhoven mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend doorzoek je een overzicht met de meest voordelige energieleveranciers. Je selecteert eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Hulp nodig bij het doorgeven van jouw verbruik? Hier vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 625 m³
2 personen 2.375 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle grote aanbieders vergelijken. Van E.ON tot aan Leon Zeewolde.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €405 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Veldhoven

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van energieleverancieractie.nl kunnen jullie binnen no-time energieprijzen Veldhoven vergelijken. Vul jouw locatie en ook energieverbruik in en vind onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Meer details over een bepaalde leverancier? Dit vind je in site van de leverancier. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan hiernaast en vind à la minute de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Noordeinde afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Veldhoven?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Veldhoven mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Veldhoven? Op de site lees je een lijstje met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall en ook Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl met een verbruik van 1850 kWh t/m 3850 kWh stroom plus 900 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met je energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: controleer zeker even de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Veldhoven. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande maatschappij. Daarin vind jij de prijzen en bijkomende kosten (denk aan vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Het werkende pakket zal worden opgezegd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe aanbieder. Meestal doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” energieleverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Veldhoven. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Daarbij ontvangen jullie de eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “review Anode Energie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Onder andere een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante opties zijn zon en wind (energie). De meeste aanbieders van energie doen hier aan mee. De leveranciers bestellen zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Veldhoven.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Nefit, AWB, Atag, Remeha of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je het verbruik van energie weet te beperken heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Veldhoven

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Veldhoven en bespaar op gas en licht!