Energieleveranciers Noordeinde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €315 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Noordeinde vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle exclusieve aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij onder andere Eneco of MAIN Energie kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en probleemloos. Hieronder doorzoek jij toepasbare informatie en handreikingen ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Noordeinde

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Noordeinde? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gas consumptie en locatie. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden de meeste aanbieders een flinke welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €160 tot €210. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Zuidbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aanzienlijk moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Noordeinde mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Nadien tref jij een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot aan Vandebron.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Direct overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Noordeinde

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze speciale vergelijker kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Noordeinde vergelijken. Vul jouw locatie en ook stoom/gas verbruik in en kies moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaald contract? Selecteer dan website van de aanbieder. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en ontdek à la minute de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Heemstede afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Noordeinde?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Noordeinde mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Noordeinde? Nu vind je een aantal van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, Eneco, NLE, Vattenfall en ook Oxxio, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1850 kWh tot 2650 kWh stroom plus 1250 m3 – 1550 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jullie actuele energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: bekijk ten alle tijde de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Noordeinde. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van de geselecteerde aanbieder. In dit schrijven bekijk je afgesproken prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan energiebelasting, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw oude energiepakket zal worden beëindigd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de toekomstige energiemaatschappij. Meestal dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstapdatum. De toekomstige energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Noordeinde. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Bovendien ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “groene stroom Westland Infra“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn zon en wind (energie). Veel van de energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers kopen deze windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Graft-De Rijp.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met AWB, Vaillant, Intergas, Atag of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie reduceert heeft dat direct effect. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Noordeinde

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Noordeinde en betaal minder voor gas en licht!