Energieleveranciers Krimpen aan den IJssel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Krimpen aan den IJssel vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle speciale aanbiedingen die je niet via de website van bijvoorbeeld DELTA of MAIN Energie kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op deze website lees je bruikbare aanwijzingen en support dat je kunt gebruiken bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Krimpen aan den IJssel

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Krimpen aan den IJssel? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en woning. Daarnaast moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele de energienota. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten: het telt allemaal mee. Bovendien schenken flink wat maatschappijen een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €120 tot €245. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Tweede Exloërmond.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is nogal een moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Krimpen aan den IJssel mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Vervolgens doorzoek je een tabel met relevante energie aanbieders. Je vindt zo meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo geregeld. Tips gebruiken bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hierna detecteer je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 750 m³
2 personen 2.475 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle bekende providers vergelijken. Van DELTA tot en met NLE.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €235 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Krimpen aan den IJssel

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij onze zoekmachine kan je moeiteloos energieprijzen Krimpen aan den IJssel vergelijken. Voer je adres en ook energieverbruik in en bekijk direct de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaald pakket? Dat is te vinden in de merkpagina. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en bekijk rap de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Diemen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Krimpen aan den IJssel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Krimpen aan den IJssel mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Krimpen aan den IJssel? Op deze website vind je een opsomming met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Pure Energie, Essent, Greenchoice, Vattenfall maar ook Qurrent, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie met een verbruik van 2200 kWh tot 3750 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: controleer altijd de kleine lettertjes van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Krimpen aan den IJssel. Als je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen energieaanbieder. Daarin bekijk jij alle tarieven en extra regels (bijvoorbeeld energiebelasting, leveringkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie lopende energiecontract zal worden beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: ga je verhuizen? Jij zult dan meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” aanbieder. Normaal gesproken dien je dit te doen iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best 14 dagen na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Krimpen aan den IJssel. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verlagen. Daarnaast krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “energie van Qwint“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties reserveren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op het dak of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en tevens je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Krimpen aan den IJssel.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Atag, Nefit, AWB, Vaillant of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik kunt minderen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Krimpen aan den IJssel

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Krimpen aan den IJssel en betaal minder voor gas en licht!