Energieleveranciers Den Helder Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Den Helder vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve aanbiedingen die men standaard niet bij onder andere DELTA en Vandebron kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en probleemloos. Op de site bekijk je praktische toelichtingen en support voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Den Helder

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Den Helder? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en postcode. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast hanteren flink wat bedrijven een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €145 tot €250. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Nieuw-Balinge.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met best een ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Den Helder juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Nadien doorzoek je een resultatenpagina met relevante energiecontracten. Je vindt zo snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Problemen bij het doorgeven van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 625 m³
2 personen 2.300 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 1.950 m³

Alle aanbieders

Alle populaire providers vergelijken. Van Eneco tot Powerpeers.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €445 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Den Helder

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze speciale vergelijker kunnen jullie binnen no-time energieprijzen Den Helder vergelijken. Vul jouw locatie & energieverbruik in en selecteer moeiteloos het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Bekijk dan site van de leverancier. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en vergelijk vlug de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Ook interessant: goedkoopste energie in Wedde afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Den Helder?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Den Helder juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Den Helder? Op de site bekijk je een tabel met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Essent, Eneco en natuurlijk ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio met een verbruik van 1600 kWh – 2950 kWh stroom en 800 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument kies jij er zelf voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: controleer ten alle tijde de voorschriften van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Den Helder. Nadat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan vind jij de prijzen en voorwaarden (zoals verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Jouw vorige gas & licht pakket wordt opgezegd. Normaliter zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energieleverancier. In de meeste gevallen wordt dit van je gevraagd vlak voor de ingangsdatum, maar het kan ook best 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe leverancier stuurt de standen door naar de “vroegere” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Den Helder. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Bovendien ontvang jij de eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “Energiedirect.nl actietarief“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Onder andere een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Veel van de maatschappijen doen hier aan mee. De aanbieders importeren stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Den Helder.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Vaillant, Remeha, AWB, Atag of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. De windturbine voorziet in schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw eigen verbruik weet te verkleinen levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Den Helder

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Den Helder en bespaar op gas en licht!