Energieleveranciers Nieuw-Balinge Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuw-Balinge vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek tijdelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Energiedirect.nl of Oxxio kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en rap. Op deze website vind je nuttige feiten en adviezen voor het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuw-Balinge

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Nieuw-Balinge? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van aspecten als: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: het wordt allemaal doorbelast. Verder gunnen veel maatschappijen een aantrekkelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €140 tot €270. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Woldendorp.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft nogal een ingewikkelde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuw-Balinge juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Daarna doorzoek je een opsomming met de beste energiemaatschappijen. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gepiept. Moeite bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.825 kWh 750 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van DELTA tot aan Pure Energie.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €265 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuw-Balinge

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze speciale vergelijker kunnen jullie ogenblikkelijk energieprijzen Nieuw-Balinge vergelijken. Geef je woongegevens en stoom/gas verbruik in en zoek à la minute het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde leverancier? Selecteer dan de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en signaleer ogenblikkelijk de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Grootegast afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Nieuw-Balinge?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Nieuw-Balinge juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Nieuw-Balinge? Op deze website check je een tabel met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Pure Energie, Eneco, Vattenfall, NLE maar ook Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2400 kWh tot 4400 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met je maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: bekijk ten alle tijde de voorschriften van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Nieuw-Balinge. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde aanbieder. Hierin vind je de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (bijvoorbeeld netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Je oude contract wordt opgezegd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige energieleverancier. Doorgaans wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige aanbieder geeft dit door aan je voormalige energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Nieuw-Balinge. Je kunt rekenen op een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon wijzigen. Daarbij ontvangen jullie de eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “energie-aanbieder Clean Energy“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Voorbeelden zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Midden-Drenthe.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met AWB, Intergas, Remeha, Nefit of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw eigen verbruik vermindert heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Nieuw-Balinge

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Nieuw-Balinge en bespaar op gas en licht!