Energieleveranciers Woldendorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Woldendorp vergelijken doe je razendsnel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek tijdelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Allure Energie en UnitedConsumers kunt vinden. Overstappen gaat makkelijk en snel. Hieronder vind jij nuttige informatie en support ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Woldendorp

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Woldendorp? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en adres. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Ook gunnen flink wat organisaties een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €180 – €225. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Hengstdijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een aanzienlijk complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Woldendorp mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Daarop tref jij een overzicht met de meest voordelige energiemaatschappijen. Jij kiest vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo doorgevoerd. Problemen bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Hier check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 725 m³
2 personen 2.175 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Essent tot Vrijopnaam.

Besparen op je energie

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €435 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Woldendorp

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. onze speciale vergelijker kun je probleemloos energieprijzen Woldendorp vergelijken. Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in, en bekijk direct de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaalde leverancier? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan rechts en ontdek ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Rekken afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Woldendorp?

 1. Voer jouw locatie in (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Woldendorp mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Woldendorp? Nu check je een ranglijst van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Essent en natuurlijk Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1950 kWh t/m 3550 kWh stroom en 1000 m3 – 1900 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: bekijk altijd de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Woldendorp. Nadat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande energiemaatschappij. Hierin bekijk je de kosten en condities (denk aan regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Je oude energiepakket wordt opgezegd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige aanbieder. In de meeste gevallen dien je dit te doen iets voor de overstapdatum, maar het kan ook best 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Woldendorp. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Daarbij incasseer jij een eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “opzeggen Cogas“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De leveranciers importeren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Delfzijl.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Intergas, AWB, Atag, Nefit of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval je het verbruik van energie weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Woldendorp

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Woldendorp en bespaar op gas en licht!