Energieleveranciers Zoeterwoude Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zoeterwoude vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt rap de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle speciale acties die je niet via de website van onder andere Essent en Innova Energie ontvangt. Overstappen gaat handig en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl vind je nuttige gegevens en support ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Zoeterwoude

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Zoeterwoude? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en adres. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Ook bieden enkele organisaties een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €100 tot €265. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Hoogblokland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zoeterwoude mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend doorzoek je een resultatenpagina met de meest voordelige energie aanbieders. Je ontdekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is zo geregeld. Problemen bij het invullen van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 750 m³
2 personen 2.275 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot Leon Zeewolde.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €395 per jaar.

Gelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Zoeterwoude

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van energieleverancieractie.nl kunnen jullie vlug energieprijzen Zoeterwoude vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusenergieverbruik in en kies à la minute het goedkoopste contract. Meer info over een zekere aanbieder? Selecteer dan website van de aanbieder. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en ontdek eenvoudig de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Zoek ook naar goedkoopste energie in Ruinerwold afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Zoeterwoude?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Zoeterwoude mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Zoeterwoude? Op deze website vind je een aantal van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Pure Energie, Essent, Eneco, Vattenfall + Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio uitgaande van een verbruik van 1550 kWh t/m 3700 kWh stroom plus 950 m3 t/m 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jullie actuele maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: doorzoek zeker even de condities van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Zoeterwoude. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de nieuwe energiemaatschappij. Hierin zie jij de prijzen en condities (denk aan energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Je werkende gas & licht pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe aanbieder. Doorgaans doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige aanbieder speelt de standen door aan de eerdere energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Zoeterwoude. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Tevens incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “oversluiten Oxxio“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zon en wind (energie). Veel aanbieders van energie doen hier aan mee. De leveranciers halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Zoeterwoude.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Remeha, Atag, Nefit, Intergas of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw eigen verbruik kan verlagen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Zoeterwoude

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Zoeterwoude en bespaar op gas en licht!