Energieleveranciers Ede Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ede vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bijv. Huismerk Energie of Qwint ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en prettig. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij functionele gegevens en support ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ede

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Ede? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van factoren als: gas- en stroom consumptie en adres. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien schenken de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €125 tot +/- €250. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Nuland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om nogal een flinke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ede juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Nadien tref jij een overzicht met beschikbare energiebedrijven. Jij kiest onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Hulp nodig bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hier vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.950 kWh 650 m³
2 personen 2.325 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle erkende providers vergelijken. Van Anode Energie tot Vandebron.

Het goedkoopste contract

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €435 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ede

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze tool kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Ede vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en bekijk eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Selecteer dan site van de leverancier. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en vind eenvoudig de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Windraak afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Ede?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Ede juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Ede? Nu doorzoek jij een tabel met meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Essent, NLE, Greenchoice, Pure Energie en ook Oxxio, Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2050 kWh tot 2650 kWh stroom plus 900 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: check ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Ede. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen maatschappij. Aan de hand daarvan bekijk je alle tarieven en extra regels (denk aan vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Het vorige gas & licht pakket wordt opgezegd. Doorgaans wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energieleverancier. Dikwijls doe je dit iets voor de datum van overstap, maar het kan ook best 2 weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande leverancier speelt de standen door aan de eerdere leverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Ede. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Daarbij krijg jij een eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “Leon Zeewolde stroom“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De aanbieders kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Ede.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Nefit, Intergas, Remeha, Atag of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie reduceert zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Ede

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Ede en betaal minder voor gas en licht!