Energieleveranciers Losser Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Losser vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel aantrekkelijke acties die jij via de sites van bijvoorbeeld Energiedirect.nl of Vandebron ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl vind jij nuttige informatie en adviezen bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Losser

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Losser? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en postcode. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast hanteren de meeste leveranciers een gulle welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €150 tot €215. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Vught.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft best een gecompliceerde calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Losser april 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan doorzoek je een lijst met relevante energie aanbieders. Je treft binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hieronder vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 725 m³
2 personen 2.325 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Energieflex tot MAIN Energie.

Makkelijk besparen op energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €385 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Losser

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze tool kun jij meteen energieprijzen Losser vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + gas/licht inschatting in en selecteer à la minute de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaald pakket? Bekijk dan site van de leverancier. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en bekijk rap de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Elsloo afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Losser?

 1. Geef jouw postcode door (Overijssel)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Losser april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Losser? Hier check je een lijstje met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Eneco + ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl met een verbruik van 1550 kWh – 3700 kWh stroom plus 1400 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Kijk uit: controleer zeker even de kleine lettertjes van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Losser. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de nieuwe energieaanbieder. Hierin tref jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie huidige energiepakket zal worden beëindigd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe maatschappij. Doorgaans doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Losser. Je kunt rekenen op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Daarnaast incasseren jullie een eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “actie van Enduris“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn zon en wind (energie). Het gros van de aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De aanbieders importeren zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Losser.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in verhouding tot een Vaillant, Nefit, AWB, Remeha of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Overijssel.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kunt minderen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Losser

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Losser en bespaar op gas en licht!