Energieleveranciers Elsloo Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Elsloo vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek tijdelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij o.a. Energieflex of Leon Zeewolde kunt vinden. Het oversluiten gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op de site bekijk je handige gegevens en tips dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Elsloo

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Elsloo? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Eveneens moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Deze bepalen slechts deels je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook geven sommige bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €100 tot €280. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Oost West en Middelbeers.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een behoorlijk ingewikkelde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Elsloo juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Vervolgens volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energieleveranciers. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op deze website detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 bewoners 2.100 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van E.ON tot aan Qwint.

Besparen op je energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €285 per jaar.

Probleemloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Elsloo

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Geholpen door onze speciale vergelijker kunnen jullie meteen energieprijzen Elsloo vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruiksgegevens in, en bekijk ogenblikkelijk het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zeker pakket? Bekijk dan site van de leverancier. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk snel de beste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Wytgaard afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Elsloo?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Elsloo juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Elsloo? Nu vind jij een tabel met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, NLE, Eneco, Vattenfall, Pure Energie en ook Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Qurrent, ENGIE berekend met een consumptie van 1500 kWh – 3050 kWh stroom en 1250 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw bestaande leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: bekijk altijd de voorwaarden van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Elsloo. Zodra jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven bekijk je alle tarieven en voorwaarden (denk aan leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie oude energiepakket zal worden opgezegd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande aanbieder. Normaliter dien je dit te doen een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Elsloo. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd corrigeren. Bovendien ontvang je de eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “UnitedConsumers groene stroom“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Onder andere een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal maatschappijen doen hier aan mee. De organisaties kopen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Stein.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Nefit, Atag, Remeha, AWB of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Elsloo

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Elsloo en betaal minder voor gas en licht!