Energieleveranciers Wytgaard Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wytgaard vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek exclusieve kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Clean Energy of NLE ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en snel. Op deze website vergaar je nuttige informatie en tips ten behoeve van het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wytgaard

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Wytgaard? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met aspecten als: stroom- en gas consumptie en locatie. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energiekosten. Dat beslaat slechts ten dele je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Ook gunnen de meeste bedrijven een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €85 – €225. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Heythuysen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om nogal een flinke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wytgaard juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Dan tref jij een lijst met de goedkoopste energieleveranciers. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten gedaan. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hieronder vind je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 2.000 kWh 650 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.050 m³

Alle pakketten

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Anode Energie tot en met Pure Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €225 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Wytgaard

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door de vergelijker kan men meteen energieprijzen Wytgaard vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en selecteer binnen no-time de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een zeker contract? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en ontdek binnen no-time de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Riel afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Wytgaard?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Wytgaard juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Wytgaard? Onder dit stukje vind je een aantal van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie maar uiteraard ook Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE op basis van een verbruik van 1650 kWh tot 3850 kWh stroom plus 850 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jullie actuele energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: check zeker even de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Wytgaard. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen aanbieder. Aan de hand daarvan vind je de geldige tarieven en voorwaarden (onder andere regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Dat huidige contract wordt beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige aanbieder. Gewoonlijk dien je dit te doen een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Wytgaard. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Daarnaast incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “overstappen Leon Zeewolde“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De maatschappijen reserveren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Leeuwarden.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Remeha, Intergas, AWB, Vaillant of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je het verbruik van energie kan verlagen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Wytgaard

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Wytgaard en bespaar op gas en licht!