Energieleveranciers Heythuysen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heythuysen vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij o.a. De Vastelastenbond of Pure Energie kunt gebruiken. Het oversluiten gaat handig en rap. Hieronder doorzoek jij praktische informatie en handreikingen bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Heythuysen

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Heythuysen? Er is helaas niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met aspecten als: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energienota. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, leveringkosten, verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook hanteren flink wat organisaties een hoge welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €170 t/m €285. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Schuinesloot.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aanzienlijk flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heythuysen mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan vind je een opsomming met de beste energiebedrijven. Je selecteert snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time geregeld. Problemen bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 750 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 2.100 m³

Alle pakketten

Alle bekende organisaties vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Vattenfall.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €415 per jaar.

Een snelle overstap

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Heythuysen

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door onze speciale vergelijker kan men direct energieprijzen Heythuysen vergelijken. Geef je woongegevens plusstoom/gas verbruik in en selecteer binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en ontdek meteen de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Blankenham afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Heythuysen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Heythuysen mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Heythuysen? Op de site lees je een aantal van veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, ENGIE berekend met een consumptie van 1950 kWh t/m 4300 kWh stroom plus 900 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet blij met je energieleverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: bekijk ten alle tijde de condities van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Heythuysen. Als je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende organisatie. In deze mail of brief tref je de prijzen en kleine lettertjes (onder andere netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Dat werkende energiecontract zal worden beëindigd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” aanbieder. In de meeste gevallen doe je dit iets voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” aanbieder geeft dit door aan de eerdere energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Heythuysen. Het is nog even wachten op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Bovendien incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “Innova Energie voor gas en licht“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel van de energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De organisaties bestellen windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Leudal.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, AWB, Nefit, Vaillant of Remeha ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Heythuysen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Heythuysen en bespaar op gas en licht!