Energieleveranciers Riel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Riel vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle unieke acties die men standaard niet bij bedrijven als Eneco of Vrijopnaam kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en rap. Op de site vind jij nuttige informatie en handreikingen ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Riel

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Riel? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het is afhankelijk van jouw specifieke wensen: energieconsumptie en adres. Ook moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energiekosten. Dit beïnvloed slechts ten dele de energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook geven flink wat aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €80 tot €205. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Blankenham.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het gaat om nogal een gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Riel april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Vervolgens check je een overzicht met de goedkoopste energiebedrijven. Je treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gepiept. Advies nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Hier check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 2.000 kWh 625 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Innova Energie.

Altijd de laagste prijs

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €405 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Riel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan men à la minute energieprijzen Riel vergelijken. Voer je adres plusstoom/gas verbruik in en zoek eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en ontdek direct de beste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Kommerzijl afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Riel?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Riel april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Riel? Op deze pagina vind je een opsomming met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Vattenfall, Essent, Eneco, Greenchoice maar uiteraard ook ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Oxxio berekend met een consumptie van 1650 kWh tot 4200 kWh stroom plus 1250 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: check wel de voorwaarden van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Riel. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen aanbieder. In deze mail of brief lees jij de prijzen en condities (bijvoorbeeld aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Dat oude energiecontract wordt opgezegd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Gewoonlijk doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Riel. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Daarbij incasseer jij een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “gas van Essent“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zon en wind (energie). De meeste energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De bedrijven kopen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Goirle.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Remeha, Nefit, Vaillant, Intergas of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je het verbruik van energie reduceert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Riel

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Riel en bespaar op gas en licht!