Energieleveranciers Kommerzijl Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kommerzijl vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle tijdelijke aanbiedingen die men standaard niet bij onder andere Greenchoice of Powerpeers ontvangt. Het oversluiten gaat makkelijk en is zo gepiept. Hieronder vind je bruikbare toelichtingen en handreikingen t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Kommerzijl

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Kommerzijl? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Verder bieden flink wat maatschappijen een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €85 tot €260. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Tinte.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aardig gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kommerzijl april 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Hierna doorzoek je een tabel met de meest voordelige energiecontracten. Je treft snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten gepiept. Hulp nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hier detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 600 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van DELTA tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €365 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Kommerzijl

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Middels onze speciale vergelijker kan men binnen no-time energieprijzen Kommerzijl vergelijken. Geef je woongegevens & stoom/gas verbruik in en kies snel het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer rap de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Delft afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Kommerzijl?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Kommerzijl april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Kommerzijl? Op deze pagina doorzoek jij een aantal van beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice + Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Budget Energie op basis van een verbruik van 2200 kWh – 3400 kWh stroom plus 850 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: achterhaal altijd de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Kommerzijl. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande organisatie. In deze mail of brief tref jij alle tarieven en kleine lettertjes (zoals verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Dat actuele energiecontract wordt beëindigd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf dikwijls het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande maatschappij. Normaliter wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige aanbieder geeft dit door aan jouw oude energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de geselecteerde energiemaatschappij in Kommerzijl. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Voorts incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “energie van DELTA“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken keuzes zijn wind en zon (stroom). De meeste energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven bestellen zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Zuidhorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Atag, Vaillant, AWB, Remeha of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert schone windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw energieconsumptie minimaliseert kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Kommerzijl

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Kommerzijl en bezuinig op gas en licht!