Energieleveranciers Tinte Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Tinte vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel tijdelijke acties die jij via de sites van aanbieders zoals Essent of Innova Energie kunt gebruiken. Overstappen gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina vind je bruikbare details en support bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Tinte

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Tinte? Het is niet mogelijk één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met aspecten als: energieconsumptie en adres. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, verbruikskosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens verstrekken veel organisaties een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €100 t/m €240. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Eethen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is nogal een flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Tinte mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna vind je een tabel met beschikbare energiemaatschappijen. Je ontdekt meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Hulp nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoon 2.000 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle grote aanbieders vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Powerpeers.

Vind het goedkoopste pakket

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €465 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Tinte

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kun je eenvoudig energieprijzen Tinte vergelijken. Vul jouw locatie + stoom/gas verbruik in en bekijk binnen no-time het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zekere leverancier? Ga dan verder naar de merkpagina. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en achterhaal snel de beste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Niekerk afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Tinte?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Tinte mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Tinte? Op deze website vind jij een aantal van standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Essent en natuurlijk Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, ENGIE op basis van een verbruik van 2200 kWh tot 4250 kWh stroom en 800 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of wil je gewoon af van jouw bestaande leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: check uiteraard de opgestelde regels van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Tinte. Zodra jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande leverancier. Hierin bekijk jij alle tarieven en condities (onder andere vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat werkende pakket wordt stopgezet. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe energieaanbieder. Normaal gesproken dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, maar het kan ook best 2 weken nadat het contract is ingegaan. De nieuwe energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude aanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Tinte. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Daarnaast ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “vergelijk tarieven Allure Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Westvoorne.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Nefit, Remeha, Atag, Intergas of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energierekening. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik vermindert levert dat een besparing op. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Tinte

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Tinte en betaal minder voor gas en licht!