Energieleveranciers Vught Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Vught vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel tijdelijke aanbiedingen die men standaard niet bij o.a. Essent en UnitedConsumers ontvangt. Overstappen gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op deze website vind jij bruikbare gegevens en handreikingen ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Vught

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Vught? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van aspecten als: stroom- en gas consumptie en adres. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting: het telt allemaal mee. Bovendien bieden de meeste maatschappijen een hoge welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €140 t/m €280. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Gieten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een behoorlijk complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Vught februari 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarna tref jij een tabel met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je selecteert meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het invoeren van jouw verbruik? Op deze pagina tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 750 m³
2 personen 2.275 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van DELTA tot aan Leon Zeewolde.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €315 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Vught

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van energieleverancieractie.nl kan men ogenblikkelijk energieprijzen Vught vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + verbruik in, en zoek snel de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en achterhaal rap de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Oost West en Middelbeers afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Vught?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Vught februari 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Vught? Onder dit stukje bekijk je een aantal van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Greenchoice, Pure Energie, Essent, NLE maar ook Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent met een verbruik van 1650 kWh – 2650 kWh stroom plus 1200 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van je energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Vught. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energieaanbieder. Hierin zie je de overeengekomen kosten en voorwaarden (zoals leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Je actuele energiepakket wordt beëindigd. Meestal wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Belangrijk: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” aanbieder. Doorgaans gebeurt dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar het kan ook best 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” aanbieder geeft dit door aan je voormalige energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Vught. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Daarnaast ontvangen jullie een overzicht + eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “beoordeling Vandebron“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zon en wind (energie). Veel energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De organisaties bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Vught.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met AWB, Atag, Intergas, Remeha of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Vught

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Vught en bezuinig op gas en licht!