Energieleveranciers Oosterhout Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oosterhout vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel speciale kortingsacties die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Huismerk Energie of Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Het oversluiten gaat handig en zonder problemen. Op deze website vergaar je bruikbare aanwijzingen en hulp t.b.v. het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oosterhout

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Oosterhout? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gasverbruik en woning. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts deels je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden de meeste maatschappijen een royale welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €85 tot €195. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Alblasserdam.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een behoorlijk flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oosterhout april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Aansluitend tref jij een opsomming met relevante energiemaatschappijen. Je vindt zo onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gedaan. Tips gebruiken bij het invullen van gas en stroom verbruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 725 m³
2 personen 2.325 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Budget Energie tot aan Leon Zeewolde.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €355 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oosterhout

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van onze speciale vergelijker kun jij snel energieprijzen Oosterhout vergelijken. Vul postcode + huisnummer en stoom/gas verbruik in en kies eenvoudig de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een zekere aanbieder? Selecteer dan site van de leverancier. Check nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en achterhaal binnen no-time de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Hilvarenbeek afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Oosterhout?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Oosterhout april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Oosterhout? Hier vind je een ranglijst van beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Essent, Vattenfall, Eneco, Greenchoice maar ook ENGIE, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1600 kWh t/m 2750 kWh stroom en 950 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: bekijk ten alle tijde de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Oosterhout. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande maatschappij. Aan de hand daarvan bekijk jij de prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Dat lopende pakket zal worden opgezegd. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je verhuizen? Je moet dan zelf meestal het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande leverancier. Normaal gesproken doe je dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder geeft dit door aan de “vroegere” energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Oosterhout. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Daarnaast krijg je de eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “verbruik Enduris“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste manieren zijn zon en wind (energie). Veel energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers bestellen zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Oosterhout.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Intergas, Atag, Nefit, AWB of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je jouw eigen verbruik reduceert kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Oosterhout

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Oosterhout en bespaar op gas en licht!