Energieleveranciers Hilvarenbeek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hilvarenbeek vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft moeiteloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek tijdelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij onder andere Energieflex en Innova Energie kunt gebruiken. Overstappen gaat simpel en rap. Op de site vergaar je bruikbare feiten en hulp dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Hilvarenbeek

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Hilvarenbeek? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en locatie. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Bovendien hanteren flink wat organisaties een gulle welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €130 t/m €270. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Siegerswoude.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over best een moeilijke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hilvarenbeek mei 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Daarop tref jij een lijst met beschikbare energie aanbieders. Je selecteert simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Problemen bij het schatten van jullie energieverbruik? Hieronder bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 600 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 2.100 m³

Compleet aanbod

Alle erkende partijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Een lagere energierekening

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €495 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Hilvarenbeek

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze speciale vergelijker kunnen jullie rap energieprijzen Hilvarenbeek vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruiksgegevens in, en kies snel de goedkoopste aanbieder. Meer info over een bepaalde aanbieder? Klik dan op website van de aanbieder. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en check binnen no-time de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Bloemendaal afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Hilvarenbeek?

 1. Geef jouw postcode door (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Hilvarenbeek mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Hilvarenbeek? Hier doorzoek jij een lijstje met meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco + ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent gerekend met een verbruik van 2150 kWh t/m 3550 kWh stroom plus 700 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: check wel de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Hilvarenbeek. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de aankomende aanbieder. Aan de hand daarvan lees je de prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Jullie lopende gas en stroom pakket zal worden opgezegd. Normaliter doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf normaliter het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe aanbieder. Normaal gesproken doe je dit vlak voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstap. Jouw toekomstige leverancier geeft dit door aan je voormalige energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Hilvarenbeek. Je ontvangt hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Tevens ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “UnitedConsumers voor gas en licht“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonnestroom en windenergie. De meeste aanbieders van energie doen hier aan mee. De bedrijven bestellen zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Hilvarenbeek.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Remeha, Intergas, Atag, Vaillant of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw energieconsumptie vermindert heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Hilvarenbeek

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Hilvarenbeek en betaal minder voor gas en licht!