Energieleveranciers Katwijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Katwijk vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek aantrekkelijke acties die jij via de sites van o.a. Clean Energy of UnitedConsumers kunt vinden. Overstappen van energie gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op deze pagina vergaar je handige toelichtingen en hulp voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Katwijk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Katwijk? Er is helaas niet één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woning. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien bieden veel bedrijven een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €170 tot €270. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken t Veld.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een aardig gecompliceerde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Katwijk juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarna check je een resultatenpagina met relevante energie aanbieders. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is binnen enkele minuten rond gemaakt. Problemen bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl check je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 700 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot Powerpeers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €385 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Katwijk

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via de vergelijker kun je eenvoudig energieprijzen Katwijk vergelijken. Vul jouw locatie plusverbruik in, en bekijk vlug het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald pakket? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en check onmiddellijk de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in De Goorn afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Katwijk?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Katwijk juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Katwijk? Hier lees je een opsomming met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice maar ook ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent gerekend met een verbruik van 2350 kWh t/m 3900 kWh stroom en 900 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jullie actuele energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Advies: check wel de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Katwijk. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe energieaanbieder. Daarin vind jij de geldige tarieven en voorwaarden (denk aan verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Het actuele gas & licht pakket zal worden beëindigd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige maatschappij. Gewoonlijk doe je dit vlak voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Katwijk. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Daarnaast krijg je te maken met een eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “prijzen vergelijken van Anode Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders bestellen stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Katwijk.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur i.v.m. een Atag, Intergas, Remeha, AWB of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij de energievraag weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Katwijk

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Katwijk en bezuinig op gas en licht!