Energieleveranciers De Goorn Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Goorn vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle exclusieve aanbiedingen die jij via de sites van bedrijven als Allure Energie of Innova Energie kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze website vind jij toepasbare toelichtingen en adviezen t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Goorn

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in De Goorn? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Dit hangt af van factoren als: energieverbruik en locatie. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energiekosten. Deze bepalen slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder hanteren enkele leveranciers een flinke welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €115 – €290. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Moerstraten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is nogal een flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Goorn mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Vervolgens vind je een lijst met de beste energie aanbieders. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen enkele minuten gepiept. Tips gebruiken bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hier vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.825 kWh 600 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Anode Energie tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Besparen op je energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €455 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in De Goorn

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kunnen jullie rap energieprijzen De Goorn vergelijken. Voer je adres en gas/licht inschatting in en vind eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en signaleer onmiddellijk de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Vroomshoop afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in De Goorn?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in De Goorn mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in De Goorn? Hier doorzoek jij een lijstje met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Essent, Eneco, Greenchoice, Vattenfall maar ook Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE berekend met een consumptie van 2150 kWh t/m 3700 kWh stroom plus 700 m3 – 1850 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In ons land kies jij er zelf voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over je energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Let op: bekijk zeker even de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in De Goorn. Als het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde energieleverancier. Daarin vind je de kosten en voorwaarden (onder andere aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van oude contract

Jullie huidige pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf meestal de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” maatschappij. In de meeste gevallen doe je dit zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan ook best 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in De Goorn. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Tevens incasseer jij de eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “Westland Infra welkomstkorting“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zon en wind (energie). Bijna alle energieleveranciers doen hier aan mee. De leveranciers kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor op het dak of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Koggenland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Atag, AWB, Nefit, Vaillant of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in De Goorn

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in De Goorn en bespaar op gas en licht!