Energieleveranciers Moerstraten Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Moerstraten vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek exclusieve kortingsacties die jij via de sites van bedrijven als Eneco en Vandebron ontvangt. Overstappen van energie gaat eenvoudig en prettig. Hier doorzoek jij praktische aanwijzingen en hulp ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Moerstraten

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Moerstraten? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en adres. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht, energiebelasting: het telt allemaal mee. Ook gunnen flink wat leveranciers een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €160 tot €200. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Wijdewormer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om nogal een complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Moerstraten mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien vind je een lijst met relevante energiemaatschappijen. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time doorgevoerd. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hieronder vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 675 m³
2 personen 2.300 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 1.950 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van DELTA tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Een lagere energierekening

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €245 per jaar.

Gelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Moerstraten

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door onze zoekmachine kunnen jullie binnen no-time energieprijzen Moerstraten vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in, en kies rap de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaalde leverancier? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en bekijk snel de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Geulle afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Moerstraten?

 1. Voer jouw locatie in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Moerstraten mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Moerstraten? Hieronder vind je een tabel met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Pure Energie, Eneco, NLE, Greenchoice maar uiteraard ook ENGIE, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Budget Energie gerekend met een verbruik van 1750 kWh tot 4450 kWh stroom en 1050 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Let op: doorzoek uiteraard de opgestelde regels van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Moerstraten. Als je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven zie jij de kosten en kleine lettertjes (onder andere regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder kosten en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw actuele gas en stroom pakket wordt stopgezet. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige aanbieder. Gewoonlijk doe je dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige maatschappij speelt de standen door aan de “vroegere” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Moerstraten. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment verlagen. Bovendien ontvangen jullie de eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “energieleverancier Vrijopnaam“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Veel van de maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers halen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Roosendaal.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Nefit, Vaillant, Intergas, Remeha of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Moerstraten

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Moerstraten en betaal minder voor gas en licht!