Energieleveranciers Geulle Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Geulle vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel exclusieve welkomstacties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Essent of Vandebron kan afsluiten. Het oversluiten gaat makkelijk en rap. Op deze pagina vind je handige aanwijzingen en handreikingen ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Geulle

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Geulle? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en locatie. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar voor een deel je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast bieden flink wat bedrijven een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €150 t/m €220. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Peize.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om nogal een complexe calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Geulle juni 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Dan doorzoek je een opsomming met de meest voordelige energiecontracten. Je vindt zo à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo gepiept. Problemen bij het invullen van jullie energieverbruik? Hierna vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.825 kWh 650 m³
2 personen 2.325 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 1.950 m³

Compleet aanbod

Alle populaire partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Powerpeers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €485 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Geulle

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kun jij binnen no-time energieprijzen Geulle vergelijken. Voer je adres & verbruiksgegevens in, en zoek snel de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaald contract? Selecteer dan website van de aanbieder. Ontdek nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek eenvoudig de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Achlum afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Geulle?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Geulle juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Geulle? Op deze website vind jij een lijstje met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Essent, NLE, Eneco en ook Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, ENGIE met een verbruik van 1700 kWh t/m 3300 kWh stroom en 800 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij je maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: bekijk uiteraard de voorschriften van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Geulle. Wanneer het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de gekozen maatschappij. Daarin zie jij de kosten en regelgeving (denk aan leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Jouw werkende gas & licht pakket zal worden beëindigd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande aanbieder. Meestal dien je dit te doen zo’n week voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. De nieuwe maatschappij speelt de standen door aan jouw “oude” maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Geulle. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Tevens ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “Powerpeers prijzen“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel leveranciers hebben dat in hun portfolio. De organisaties kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Meerssen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een AWB, Remeha, Vaillant, Nefit of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je jouw eigen verbruik minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Geulle

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Geulle en bespaar op gas en licht!