Energieleveranciers Wijdewormer Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Wijdewormer vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel unieke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Clean Energy of Powerpeers kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en is zo gepiept. Hieronder doorzoek jij bruikbare details en adviezen dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Wijdewormer

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Wijdewormer? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door factoren als: stroom- en gas consumptie en woning. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt netbeheerkosten, energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien bieden enkele organisaties een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €165 tot €270. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Heel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een behoorlijk complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Wijdewormer juni 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend vind je een resultatenpagina met de meest voordelige energie aanbieders. Je ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gedaan. Problemen bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle landelijke providers vergelijken. Van De Vastelastenbond tot HVC.

Het goedkoopste contract

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €405 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Wijdewormer

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kan je rap energieprijzen Wijdewormer vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en bekijk direct de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een zeker pakket? Selecteer dan de merkpagina. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en achterhaal ogenblikkelijk de “groenste” of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Peize afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Wijdewormer?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Wijdewormer juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Wijdewormer? Nu vind jij een tabel met meest bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice en natuurlijk Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE berekend met een consumptie van 2100 kWh tot 4350 kWh stroom en 1250 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: doorzoek wel de voorwaarden van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Wijdewormer. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen maatschappij. Daarin lees je afgesproken prijzen en regelgeving (onder andere leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Huidige contract beëindigen

Je oude contract zal worden opgezegd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energiemaatschappij. Doorgaans gebeurt dit een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude maatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Wijdewormer. Je kunt rekenen op een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Bovendien ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “abonnementen van Pure Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een belangrijk thema. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Wormerland.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Intergas, Vaillant, Remeha, AWB of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. In het geval jij de energievraag weet te beperken zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Wijdewormer

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Wijdewormer en betaal minder voor gas en licht!