Energieleveranciers Heel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heel vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel exclusieve aanbiedingen die je niet via de website van bijv. Anode Energie en Vandebron ontvangt. Het oversluiten gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina lees je praktische feiten en hulp dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Heel

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Heel? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: gas- en stroom consumptie en woning. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast bieden sommige aanbieders een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €150 tot €210. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Rutten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aardig flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heel juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Aansluitend check je een overzicht met de goedkoopste energiebedrijven. Je selecteert simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Problemen bij het schatten van jouw energieconsumptie? Hier tref jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.125 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot Qwint.

Een lagere energierekening

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €425 per jaar.

A la minute overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Heel

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kan je ogenblikkelijk energieprijzen Heel vergelijken. Vul jouw locatie & stoom/gas verbruik in en bekijk meteen het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere leverancier? Selecteer dan site van de leverancier. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk onmiddellijk de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Batenburg afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Heel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Heel juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Heel? Op deze pagina vind jij een ranglijst van gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, NLE, Essent, Pure Energie + Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie berekend met een consumptie van 2000 kWh t/m 2750 kWh stroom en 850 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jouw maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: doorzoek altijd de voorschriften van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Heel. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde energieaanbieder. Daarin lees jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (bijvoorbeeld vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Het vorige gas & licht pakket wordt opgezegd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. In de regel wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de datum van overstap, maar het kan ook best 15 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” energieaanbieder communiceert dit weer richting de eerdere aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Heel. Het is nog even wachten op een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bijstellen. Daarbij krijg jij de eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “Powerpeers oversluiten“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal maatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Maasgouw.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Intergas, Atag, AWB, Remeha of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Heel

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Heel en bezuinig op gas en licht!