Energieleveranciers t Veld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in t Veld vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van bedrijven als Fenor of Oxxio ontvangt. Overstappen van energie gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij toepasbare informatie en adviezen ter ondersteuning bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier t Veld

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in t Veld? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energiekosten. Deze bepalen maar voor een deel je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook bieden veel leveranciers een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €180 tot +/- €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Drouwenermond.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aardig flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in t Veld mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan volgt een lijst met relevante energie aanbieders. Je vindt zo eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time rond gemaakt. Problemen bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hieronder vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 personen 2.350 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Het goedkoopste contract

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen tot wel €415 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in t Veld

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Via onze tool kan jij onmiddellijk energieprijzen t Veld vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook energieverbruik in en bekijk onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaald contract? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en check binnen no-time de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Moerstraten afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in t Veld?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in t Veld mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in t Veld? Op deze pagina doorzoek jij een ranglijst van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco en ook ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie, Oxxio gerekend met een verbruik van 2450 kWh tot 4300 kWh stroom en 1200 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: achterhaal uiteraard de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in t Veld. Als je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande organisatie. Hierin bekijk jij de overeengekomen kosten en condities (denk aan regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jouw werkende contract zal worden opgezegd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. Normaliter doe je dit vlak voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. De nieuwe leverancier speelt de standen door aan jouw oude energieaanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in t Veld. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Ook incasseer jij een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “besparen bij Endinet Groep“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Denk aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De bedrijven kopen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Hollands Kroon.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Vaillant, AWB, Nefit, Intergas of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Holland.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in t Veld

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energie aanbieders in t Veld en bespaar op gas en licht!