Energieleveranciers Delfzijl Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €385 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Delfzijl vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel speciale aanbiedingen die men standaard niet bij onder andere Anode Energie of Powerpeers kunt gebruiken. Overstappen gaat handig en vlug. Hier doorzoek jij praktische gegevens en support ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Delfzijl

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Delfzijl? Het is onmogelijk één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gasverbruik en locatie. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden flink wat bedrijven een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €130 t/m €275. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Nietap.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft nogal een gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Delfzijl juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarop check je een opsomming met beschikbare energiecontracten. Je vindt zo simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo gepiept. Advies nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 650 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 3.025 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 1.975 m³

Alle pakketten

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met HVC.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Bespaar tot wel €275 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Delfzijl

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij energieleverancieractie.nl kan je eenvoudig energieprijzen Delfzijl vergelijken. Geef je woongegevens & energieverbruik in en kies vlug het goedkoopste contract. Meer info over een zekere aanbieder? Dit vind je in de merkpagina. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en signaleer snel de meest geschikte of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Waspik afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Delfzijl?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Delfzijl juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Delfzijl? Op de site bekijk je een lijstje met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco en ook Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Oxxio op basis van een verbruik van 1750 kWh – 2750 kWh stroom plus 1050 m3 – 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet zo tevreden over jullie actuele leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: check zeker even de kleine lettertjes van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Delfzijl. Zodra jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe aanbieder. Hierin vind je alle tarieven en extra regels (denk aan aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het contract. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Het actuele gas & licht pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energieleverancier. In de meeste gevallen doe je dit iets voor de ingangsdatum, echter soms ook tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige aanbieder stuurt de standen door naar jouw oude energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Delfzijl. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon aanpassen. Daarnaast krijg je te maken met een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “Allure Energie actietarief“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zon en wind (energie). Veel aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De aanbieders bestellen zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken plus je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Delfzijl.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Vaillant, Remeha, Nefit, Intergas of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Koop specifiek huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Delfzijl

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Delfzijl en bezuinig op gas en licht!