Energieleveranciers Waspik Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Waspik vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek aantrekkelijke aanbiedingen die jij via de sites van bedrijven als Allure Energie of Qurrent kan afsluiten. Het oversluiten gaat eenvoudig en probleemloos. Op deze website bekijk je bruikbare informatie en support voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat er allemaal mogelijk is met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Waspik

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Waspik? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van factoren als: verbruik (kWh en m3) en locatie. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten: het telt allemaal mee. Verder verstrekken enkele organisaties een hoge welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €165 tot +/- €255. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Groesbeek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om best een complexe calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Waspik mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Dan volgt een opsomming met de meest voordelige energiebedrijven. Je vindt zo binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het doorgeven van jullie energieverbruik? Op deze pagina vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.275 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.775 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 1.975 m³

Complete vergelijking

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Vandebron.

Het goedkoopste contract

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €395 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Waspik

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van onze zoekmachine kan je à la minute energieprijzen Waspik vergelijken. Vul jouw locatie & gas/licht inschatting in en selecteer onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Klik dan op de merkpagina. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en check ogenblikkelijk de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Oranje afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Waspik?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Waspik mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Waspik? Op de site vind jij een aantal van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Eneco, NLE, Essent maar ook Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl met een verbruik van 1700 kWh t/m 4400 kWh stroom plus 1050 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: check ten alle tijde de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Waspik. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe maatschappij. Daarin vind je de overeengekomen kosten en voorwaarden (bijvoorbeeld leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten: ) van het energiecontract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Dat lopende gas en stroom pakket wordt beëindigd. Normaliter draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande energieaanbieder. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw oude leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Waspik. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bijstellen. Bovendien krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “stroom en gas van Vrijopnaam“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Onder andere een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonne-energie en windenergie. De meeste energieleveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen kopen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Waalwijk.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een AWB, Nefit, Vaillant, Remeha of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines genereren volledig groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij de energievraag weet te verkleinen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Waspik

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Waspik en betaal minder voor gas en licht!