Energieleveranciers Groesbeek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Groesbeek vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek speciale acties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Eneco of Innova Energie kan afsluiten. Het oversluiten gaat gemakkelijk en rap. Op energieleverancieractie.nl lees je functionele aanwijzingen en hulp voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Groesbeek

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Groesbeek? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroomverbruik en postcode. Ook zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energiekosten. Dat beslaat maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens bieden de meeste organisaties een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €175 tot €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Ravenswoud.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft een behoorlijk complexe calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Groesbeek mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Vervolgens vind je een overzicht met relevante energiecontracten. Je selecteert handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Moeite bij het inschatten van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.975 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Leon Zeewolde.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €305 per jaar.

Direct overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Groesbeek

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van onze speciale vergelijker kan je onmiddellijk energieprijzen Groesbeek vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusgas/licht inschatting in en selecteer binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk binnen no-time de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Andel afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Groesbeek?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Groesbeek mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Groesbeek? Op de site vind je een lijstje met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Pure Energie, Essent, NLE, Greenchoice maar ook ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers berekend met een consumptie van 2150 kWh tot 4450 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: bekijk zeker even de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Groesbeek. Nadat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energiemaatschappij. Hierin lees jij de geldige tarieven en bijkomende kosten (zoals leveringkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jouw huidige gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe leverancier. In de regel doe je dit iets voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Groesbeek. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bijstellen. Voorts incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “Vandebron tarieven“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste opties zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen kopen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of kiezen voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Groesbeek.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een AWB, Vaillant, Atag, Remeha of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw eigen verbruik weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Groesbeek

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Groesbeek en betaal minder voor gas en licht!