Energieleveranciers Nietap Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nietap vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle exclusieve welkomstacties die je niet via de website van aanbieders zoals De Vastelastenbond en NLE ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Hier lees je praktische aanwijzingen en hulp t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nietap

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Nietap? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van aspecten als: energieconsumptie en woonplaats. Eveneens moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken sommige bedrijven een flinke welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €170 – €200. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Wittem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nietap juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Daarop vind je een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je vindt zo à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen no-time gedaan. Advies nodig bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op deze website tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot HVC.

Het goedkoopste contract

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €305 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nietap

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Met behulp van onze zoekmachine kan je eenvoudig energieprijzen Nietap vergelijken. Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in, en bekijk binnen no-time het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Ga dan verder naar site van de leverancier. Check nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en vind eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Groesbeek afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nietap?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Nietap juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Nietap? Hier check je een aantal van meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, NLE maar ook Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Powerpeers met een verbruik van 2100 kWh tot 4150 kWh stroom en 1400 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: check wel de condities van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Nietap. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande energieleverancier. Daarin vind jij alle tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jouw actuele energiecontract wordt opgezegd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je verhuizen? Je moet dan zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Meestal gebeurt dit zo’n week voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige leverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Nietap. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verhogen. Daarnaast incasseer je een eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “energiebedrijf Westland Infra“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante mogelijkheden zijn zonne-energie en windenergie. De meeste maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De leveranciers importeren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Noordenveld.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een AWB, Intergas, Nefit, Vaillant of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Nietap

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Nietap en bespaar op gas en licht!