Energieleveranciers Hansweert Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hansweert vergelijken is kinderspel middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek tijdelijke acties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Eneco en Qwint kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en snel. Op deze pagina bekijk je nuttige gegevens en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Hansweert

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Hansweert? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Ook moet je verder kijken dan uitsluitend de energiekosten. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: leveringkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook bieden de meeste organisaties een royale welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €170 – €220. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Rijsenhout.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een behoorlijk moeilijke calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hansweert april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Hierna check je een opsomming met de beste energiecontracten. Je ontdekt snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo geregeld. Advies nodig bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hierna vind je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.000 kWh 1.975 m³

Alle aanbieders

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Energieflex tot NLE.

Flink besparen op jouw energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen mogelijk tot €465 per jaar.

Direct overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Hansweert

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Dankzij onze tool kan jij probleemloos energieprijzen Hansweert vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en kies binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer info over een zeker pakket? Dit vind je in site van de leverancier. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en achterhaal binnen no-time de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Baaium afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Hansweert?

 1. Voer jouw locatie in (Zeeland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Hansweert april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Hansweert? Op deze website lees je een tabel met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Eneco, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall + Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio gerekend met een verbruik van 1750 kWh t/m 4150 kWh stroom en 1200 m3 – 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jullie actuele maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: controleer ten alle tijde de voorschriften van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Hansweert. Nadat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energieaanbieder. Daarin lees je afgesproken prijzen en condities (denk hierbij aan aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie actuele energiecontract zal worden opgezegd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: krijg je een andere huis? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande maatschappij. Normaliter gebeurt dit een paar dagen voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij stuurt de standen door naar de eerdere energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Hansweert. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Daarbij ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “UnitedConsumers kosten“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Onder andere een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn zon en wind (energie). Veel aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De leveranciers halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Reimerswaal.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Intergas, Remeha, Vaillant, Nefit of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zeeland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Hansweert

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Hansweert en bespaar op gas en licht!