Energieleveranciers Baaium Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Baaium vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel unieke acties die men standaard niet bij o.a. Eneco en MAIN Energie kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat moeiteloos en rap. Hieronder vergaar je functionele details en handreikingen ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Baaium

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Baaium? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: energieverbruik en adres. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energiekosten. Dit beïnvloed maar voor een deel je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens gunnen enkele aanbieders een royale welkomstpremie bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €175 tot €280. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Kortgene.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is nogal een moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Baaium mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Dan check je een opsomming met de meest voordelige energiecontracten. Je treft vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel geregeld. Problemen bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hierna vind je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 1.950 m³

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Energieflex tot Vattenfall.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €315 per jaar.

A la minute overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Baaium

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door middel van onze speciale vergelijker kan je eenvoudig energieprijzen Baaium vergelijken. Vul jouw locatie en energieverbruik in en bekijk rap de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zeker pakket? Ga dan verder naar site van de leverancier. Vergelijk nu de belangrijkste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en check snel de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Spierdijk afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Baaium?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Baaium mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Baaium? Op deze website lees je een lijstje met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco, Pure Energie + Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio uitgaande van een verbruik van 1750 kWh t/m 2950 kWh stroom en 950 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: bekijk uiteraard de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Baaium. Als het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de geselecteerde maatschappij. Aan de hand daarvan zie je de prijzen en voorwaarden (bijvoorbeeld netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude contract opzeggen

Dat actuele energiepakket zal worden beëindigd. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: ga je van woning wisselen? Jij zult dan in de meeste gevallen het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige maatschappij. Normaal gesproken moet dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot twee weken na de dag van overstappen. De toekomstige energieleverancier geeft dit door aan je voormalige energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de “nieuwe” energiemaatschappij in Baaium. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Tevens krijg jij de eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “Vattenfall contract afsluiten“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zon en wind (energie). De meeste energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven reserveren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Littenseradiel.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Intergas, AWB, Remeha, Atag of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Baaium

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Baaium en betaal minder voor gas en licht!