Energieleveranciers Spierdijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Spierdijk vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek aantrekkelijke acties die men standaard niet bij bijv. Energieflex en Oxxio kan afsluiten. Overstappen gaat eenvoudig en prettig. Op deze pagina doorzoek jij praktische informatie en tips ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Spierdijk

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Spierdijk? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van aspecten als: stroom- en gasverbruik en locatie. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de energienota. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Verder gunnen flink wat leveranciers een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €160 – €200. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Den Horn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met nogal een ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Spierdijk april 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Vervolgens doorzoek je een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je treft handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten doorgevoerd. Problemen bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hier tref jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 650 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 1.975 m³

Alle pakketten

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Fenor tot aan UnitedConsumers.

Altijd de laagste prijs

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €305 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Spierdijk

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kunnen jullie ogenblikkelijk energieprijzen Spierdijk vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & gas/licht inschatting in en bekijk ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zeker pakket? Klik dan op site van de leverancier. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en vind à la minute de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Marknesse afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Spierdijk?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Spierdijk april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Spierdijk? Op deze pagina vind je een opsomming met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco + ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Oxxio op basis van een verbruik van 2350 kWh t/m 4200 kWh stroom en 900 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met je leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: controleer zeker even de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Spierdijk. Als jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de gekozen energiemaatschappij. Hierin tref je de geldige tarieven en kleine lettertjes (onder andere verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jouw lopende contract zal worden beëindigd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energieleverancier. Gewoonlijk doe je dit iets voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige leverancier geeft dit door aan de eerdere aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Spierdijk. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Bovendien ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “overstapbonus Essent“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn windenergie en zonne-energie. Veel energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven bestellen zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Koggenland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Remeha, Intergas, Atag of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan schone windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Holland.

Minder energie consumeren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval je jouw eigen verbruik minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op de uitstoot van CO2. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Spierdijk

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Spierdijk en bezuinig op gas en licht!