Energieleveranciers Den Horn Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Den Horn vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle unieke welkomstkortingen die jij via de sites van o.a. Budget Energie of NLE kunt gebruiken. Het oversluiten gaat simpel en snel. Op energieleverancieractie.nl vind je nuttige informatie en adviezen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Den Horn

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Den Horn? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroom consumptie en postcode. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt energiebelasting, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten: het telt allemaal mee. Bovendien bieden sommige maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. Deze loopt op van €115 tot +/- €285. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Nieuw-Buinen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft een aanzienlijk ingewikkelde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Den Horn juni 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Aansluitend volgt een opsomming met relevante energiemaatschappijen. Je selecteert binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Advies nodig bij het inschatten van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.700 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot Vattenfall.

Bekijk het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €505 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Den Horn

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van de vergelijker kan jij eenvoudig energieprijzen Den Horn vergelijken. Vul postcode + huisnummer & gas/licht inschatting in en selecteer meteen het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde leverancier? Bekijk dan de merkpagina. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en vind vlug de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Weert afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Den Horn?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Den Horn juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Den Horn? Hieronder vind je een tabel met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall en ook Oxxio, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers met een verbruik van 2500 kWh tot 4400 kWh stroom en 700 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: doorzoek wel de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Den Horn. Als jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande organisatie. In deze mail of brief lees jij de prijzen en extra regels (denk aan leveringkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie lopende energiecontract zal worden opgezegd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. In de meeste gevallen dien je dit te doen zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstap. De toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar de eerdere leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van jouw nieuwe energiemaatschappij in Den Horn. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Voorts incasseren jullie een eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “Engie actietarief“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een woning zonder gas en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste opties zijn zon en wind (energie). Veel leveranciers werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen importeren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Zuidhorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Vaillant, Remeha, AWB, Nefit of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij de energievraag kan verlagen heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Den Horn

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Den Horn en bespaar op gas en licht!