Energieleveranciers Nieuw-Buinen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuw-Buinen vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve acties die jij via de sites van bijv. Energieflex en Qurrent kan scoren. Overstappen van energie gaat handig en kost slechts een paar minuten. Op de site vergaar je toepasbare feiten en handreikingen ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nieuw-Buinen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Nieuw-Buinen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en adres. Eveneens moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, leveringkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien geven flink wat organisaties een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €80 – €240. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Wolphaartsdijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om nogal een moeilijke berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuw-Buinen juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Nadien vind je een tabel met de goedkoopste energiecontracten. Je selecteert eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Hulp nodig bij het inschatten van jouw verbruik? Hier check je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 675 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot en met Qwint.

Makkelijk besparen op energie

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €325 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Nieuw-Buinen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze speciale vergelijker kan je ogenblikkelijk energieprijzen Nieuw-Buinen vergelijken. Geef je woongegevens plusgas/licht inschatting in en kies probleemloos de goedkoopste maatschappij. Meer details over een zekere aanbieder? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk rap de beste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Grou afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Nieuw-Buinen?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Drenthe)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Nieuw-Buinen juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Nieuw-Buinen? Op deze pagina doorzoek jij een opsomming met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Vattenfall, Essent, NLE, Pure Energie en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio op basis van een verbruik van 2450 kWh tot 3200 kWh stroom plus 850 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben jij in control waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij je energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: check wel de opgestelde regels van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Nieuw-Buinen. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van jouw aanstaande aanbieder. Daarin lees je afgesproken prijzen en extra regels (denk aan opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Dat actuele contract zal worden beëindigd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige maatschappij. Gewoonlijk gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Nieuw-Buinen. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Tevens krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energiemaatschappij. Lees verder over “energie-aanbieder DELTA“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante keuzes zijn zon en wind (energie). Een groot aantal maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een redelijke vergoeding in de gemeente Borger-Odoorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog best duur wanneer je het vergelijk met een AWB, Intergas, Remeha, Atag of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw energieconsumptie kan verlagen kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Nieuw-Buinen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Nieuw-Buinen en betaal minder voor gas en licht!